Artikkelit


Täällä on pidempiä kirjoituksiani eri aiheista, jotka ovat minulle merkityksellisiä. Kirjoituksia on julkaistu myös muualla, kuten LinkedInissä sekä vieraskynäkirjoituksina. 


Tiedättehän ihmismielen autopilotin? Upea järjestelmä monesti: se pelastaa vaaroilta ennen kuin huomaatkaan sekä säästää aikaa ja voimia, kun se tekee valintoja puolestasi! Mahtavaa! Entäs ne järjestelmän vähemmän mieluisat ominaisuudet? Kun huomaatkin joutuneesi systeemisi uhriksi ja esimerkiksi sanoneesi kyllä kun piti todellakin sanoa ei tai kun...

Miksi ne taas vastustaa? Todella hankalia tyyppejä! Tämähän on loistava idea ja ratkaisee ongelman! Taas sieltä tulee uutta meidän kiusaksi! Ja miten tuokin tehdään? Mitä meille ei kerrota?

Artikkelisarjan ensimmäisessä osassa kerroin useasta työkalusta, joita voi käyttää oman elämänsä arkkitehtuuriin - hahmottamaan mitä ihan oikeasti haluaa tehdä ja mitkä vahvuudet tukevat tätä. Tässä osassa nytkäytetään vaihde ajatuksista teoiksi käyttämällä työkalua, jolla tuodaan samalle pöydälle sekä rakennuspiirustukset että käytettävissä olevat...

Kaikilla meistä on luontaisia vahvuusalueita ja asioita, joissa loistamme. Toisaalta on paikkoja, joissa emme menesty. Persoonamme ei määrittele meitä mutta ymmärrys itsestämme voi auttaa meitä tekemään parempia valintoja sen suhteen mihin suuntaamme ja missä ja mitä tehden vietämme aikaamme.