Ratkaisukeskeinen coaching

21.01.2020

Olen IASTI-sertifioitu ratkaisukeskeinen coach (Advanced Solution-Focused Practitioner of Coaching). Jos olet kiinnostunut kokeilemaan ratkaisukeskeistä coachingia, ota yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle. Koska coachaan sivutoimisesti, aikoja on rajoitetusti.

Työskentelen Tampereella, mutta tapaaminen onnistuu tarvittaessa myös muualla sopimuksen mukaan. Kätevimmin coaching-tapaaminen onnistuu esimerkiksi asiakkaan työpaikalla.

Coachaan sekä yksilöitä että pieniä ryhmiä. Coachauksen aihe voi olla mikä tahansa, työhön tai muuhun elämän osa-alueeseen liittyvä, selvä tavoite tai vain tunne siitä, että haluat muutoksen johonkin asiaan. Tapaamisia voi olla vain yksi, tai useampia, täysin tarpeesi mukaan. Yksi tapaaminen kestää yleensä 60 minuuttia mutta ensimmäiseen tapaamiseen on hyvä varata 1,5 tuntia, etenkin jos sinulla ei ole mielessäsi selvää tavoitetta.

Ratkaisukeskeisestä coachingista voit lukea lisää kuvan alta. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä miten coachingista tai sen yhdistämisestä valmentaviin osioihin voisi olla sinulle hyötyä.

Minne sinun tiesi kulkee?
Minne sinun tiesi kulkee?

Ratkaisukeskeinen coaching pohjautuu positiiviseen ja eteenpäin katsovaan ajatteluun, jossa korostetaan voimavaroja, edistymistä ja toiveikkuutta. Kohtaaminen ja eteneminen tapahtuu asiakasta kuuntelevalla tavalla ja hänen tahtiinsa. Kohtaamisissa keskitytään toivottuun tulevaisuuteen ja tavoitteisiin, jotka asiakas on itse asettanut.

Asiakas, yksilö tai ryhmä, löytää coachin avustamana käytettävissä olevista voimavaroistaan ja kokemuksistaan ratkaisun tilanteeseensa. Ratkaisukeskeinen coaching avaa selkeitä, helposti ymmärrettäviä ja kyseiselle asiakkaalle toimivia keinoja elämässä vastaantulevien tilanteiden käsittelyyn.

Asiakasta autetaan näkemään asioita ja tilanteita eri näkökulmasta ja tarjotaan vahvistusta jo tapahtuneelle edistykselle. Ratkaisukeskeinen coach toimii läsnäolevana peilinä esittämällä kysymyksiä liittyen asiakkaan muutostoiveisiin. Kysymysten tarkoitus on saada asiakas parempaan yhteyteen itsensä kanssa ja oivaltamaan asioita ja mahdollisuuksia itsestään ja ympäristöstään sekä palauttamaan tai vahvistamaan luottamusta elämään. Minimalistisuus näkyy siinä miten vähän coach pyrkii ohjailemaan asiakasta ja miten pyritään mieluummin pieneen tapaamismäärään.

Voit lukea lisää ratkaisukeskeisyydestä ja coachingista täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan sopisiko sinulle coaching tai valmennus.

Hinnasto

Coaching 60 min

Coaching, sis. ALV 24%

100€

Coaching 90 min

Coaching, sis. ALV 24%

150€

Coaching 90 min, ensimmäinen kerta

Tarjous: kokeile puoleen hintaan! Sis. ALV 24%

75€

Yrityksille/ ryhmille

Ota yhteyttä ja löydetään tarpeisiinne

sopiva kokonaisuus.

Alkaen 150 €

Matkustuskustannukset Tampereen ulkopuolelle lisätään hintaan.